Spring naar inhoud
6 februari 2012 / Jeffrey Severijn

Ratio wint van gevoel…

De 2012 editie van de MWM was een koude. Met een temperatuur die ergens rond de -6 graden lag eigenlijk te koud voor mij. Dat wist ik eigenlijk al voor de start en voelde ik ook al vrij snel na de start. Het parocurs lag er daardoor wel zeer fraai bij. Wat dat betreft was het de mooiste MWM die ik gelopen heb.

De dag begon nog goed. John en Ans haalden mij rond kwart over negen op thuis waarna we naar Apeldoorn stoomden. Onderweg nog een AP-treintje gepasserd en daarna lekker dicht bij Orpheus geparkeerd. Dat kan je wel aan John over larten. Na wat discussie met de informatie balie van Orpheus bemachtigden we een gastenpas en konden we in het door Raoul geregelde webloggers honk bijpraten met de andere webloggers. Kees, Raoul, Daniel, Pascal, Gerard, Richard, Barry, Michel en anderen kwamen daar ook. Later kwam ook nog Marco en Jolanda langs om ons in de kou (hulde daarvoor!!) aan te moedigen.

Zoals eerder gezegd was de wedstrijd  mooi maar koud. In een tempo van rond de 5:40, om Pascal naar een tijd onder de 3:57 te loodsen en Michel en Karlijn onde de 4 uur, gingen we van start. Pascal ging als een speer en samen met Gerard kwamen ze uit op 3:51. Raoul die met Michel en Karlijn meeliep rond de 4 uur.

Zelf waren John en ik toen al lang gestopt. Na één rondje hielden we het voor gezien. Dat was even slikken, ik ben niet zo van het uitstappen, maar de ratio won het uiteindelijk van het gevoel. Mijn 14e marathon laat dus nog even op zich wachten. Na een lange ‘eindsprint’, wat meer een tempoversnelling was, van crica 3 kilometer kwamen in 2:33:10 binnen. Daarna uiteraard opwarmen, docuchen, en napraten… Kortom, ondanks dat de marathon niet werd gelopen toch nog een geslaagde dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: