Spring naar inhoud
8 april 2012 / Jeffrey Severijn

Startnummer: 228

Eindelijk is het dan bijna zo ver, het startnummer is opgehaald en alle trainingen zitten er op. Gisteren heb ik nog een korte (45 minuten) duurloop gedaan om een gevoel te krijgen bij de temperatuur. Maar, vooral ook om de wind te voelen. En die wind, die valt nogal tegen. Zeker voor iemand die, zoals ik, niet van wind houdt.

Zoals eerder al geschreven was mijn voorbereiding een enorme chaos, met meer 30-kilometerloopjes dan intervallen. Dus over de verwachte tijd doe ik geen uitspraken. Ooit was het doel 3:30 uur, nu ben ik al blij als ik binnen de 4:00 uur de finish haal.

Na het ophalen van de startnummers heb ik tevens een rondje over de Running-Lifestylexpo gemaakt. Daar zag ik nog Marc & Hanee, Ellen & Michiel, mijn hardloopmaatje en Ans. Ook kon ik de verleiding niet weerstaan en heb ik nieuwe schoenen gekocht bij de Brooks stand. Het zijn de Brooks Cadence pure project. Dit is de Brooks schoenen lijn voor “natuurlijk rennen”.

Oh ja, voor iedereen die dat wil weten, mijn startnummer is 228. Maar dat had je vast al aan de titel van deze post gezien 😉

One Comment

Geef een reactie
  1. John / apr 10 2012 08:25

    Het was voor mij meteen wel duidelijk dat je deze aan zou schaffen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: