Spring naar inhoud
13 mei 2012 / Jeffrey Severijn

Vleuten – Gouda

Soms heb je van die dagen dat je niet weet wat je precies moet. Vandaag was zo’n dag. Om 9:30 was ik bij hardlopendeboer waarna we samen met onder Ans op pad gingen. Eerste tussenstop zou Nesrine zijn die ook een stukje zou meelopen. Na een paar kilometer pikten we nog een drietal AP-ers op en gingen we op weg. De bestemming was nog steeds onduidelijk. Het doel daarentegen was wel duidelijk. Net als vorige week wilden we de 30 halen.

Van Vleuten ging het naar Harmelen. Van Harmelen naar Montfoort waar we nog even langs Terry gingen. Die bleek alleen niet thuis; zal je net zien. Langzaam werd de bestemming wel duidelijk, Gouda! Via een nieuwe route. Kortom, door nieuw en onbekend gebied. Al zwervend kwamen we zelfs langs ’t Hemeltje!! Een bushalte ergens langs de route van Montfoort naar Oudewater om vervolgens via Haastrecht naar Gouda te lopen. Daar was het even zoeken naar station Gouda Goverwelle. Maar, na 29,5 kilometer hadden we het station gevonden.

Op het station werden de kaartjes voor de terugreis gekocht. Aangezien treinen niet in de planning stond had ik namelijk de OV-chipkaart thuis gelaten. Vervelender was dat op het station niet de gehoopte cola en chocolade repen te koop was. En omdat ook nog de trein naar Utrecht net voor onze neus wegreed, stelde John voor om er een JohnDeBoertje aan vast te plakken om zo de 30 kilometer veilig te stellen. Zo gezegd zo gedaan en een kilometer later waren we weer terug en konden we voldaan gaan rusten in de zon.

Wat in het geval van John uiteraard Twitteren betekent….

Terug in Vleuten voelden de beentjes zwaar en liepen we dan ook (ipv hardlopen) terug naar Veldhuizen en konden we eindelijk aan de cola! Kortom, een voldaan gevoel na een fraaie loop door nieuw en onbekend gebied.

2 reacties

Geef een reactie
  1. John de Boer / mei 13 2012 19:01

    Vandaag had ik er meer moeite mee als vorige week, maar je hebt in ieder geval weer een leuke route bedacht. Volgende week ff wat minder.
    De omstandigheden waren vandaag weer super.

  2. RunningGerard / mei 14 2012 12:40

    Jullie zijn echt goed bezig. Weer een lange duurloop in de pocket.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: