Spring naar inhoud
16 juni 2012 / Jeffrey Severijn

Laatste Generale voor de Slachtemarathon

Na twee weken nagenoeg niet te hebben gelopen belde John mij op met het idee nog een laatste generale voor de Slachtemarathon te doen. Hetzou een 35 kilometerloopje worden van Station Amsterdam Rai naar Utrecht. Ondanks het geringe aantal kilometers in de benen en het verwachte slechte weer (regen, kou en wind) besloot ik mee te gaan.

Om 8:30 uur haalde ik John op en gingen we op weg naar Amsterdam. Daar parkeerde ik de auto en al snel waren we, na een laatste zonnegroet van John, onderweg langs de Amstel richting Ouderkerk aan de Amstel. Uiteraard wel goed aangekleed… want het was koud… Daar kozen we ervoor om een deel van de Rondehoep te nemen (de westkant). De wind hadden we hier behoorlijk tegen. Maar, dat was nog niet eens de grootste tegenvaller. Dat bleek de afgesloten brug te zijn waardoor we niet richting Utrecht konden. De

omleidingroute bleek ook nog eens de weg te zijn waar we vandaan kwamen. En aangezien we er niets voor voelden om 14 kilometer om te lopen (de vorige brug was terug in Ouderkerk, 7 kilometer terug) besloten we het volledige rondje Rondehoep te lopen en daarna terug te gaan naar de auto. Beiden hadden we het inmiddels wel gehad en samen met het stuk terug naar Amsterdam zouden we er dan 30 kilometer op hebben zitten. Meer dan genoeg voor vandaag. Moe en met stijve benen kwam ik na nog net binnen de 3 uur aan in Amsterdam.

One Comment

Geef een reactie
  1. John / jun 17 2012 21:10

    Wat een slechte generale was dat zeg 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: