Spring naar inhoud
23 juli 2012 / Jeffrey Severijn

Lekker lopen in Tsjechië

Cheb - BrizaTwee weken geleden brak voor de severijntjes de zomervakantie aan. En na lang dubben over de bestemming werd uiteindelijk gekozen voor campingbohemen in Briza,  Tsjechië. Dus geen strand en duinen zoals vorig jaar in Renesse. Maar, bos, losliggende stenen en heuveltjes.

Aangezien ik niet zo van de heuvels ben besloot ik dan ook maar alleen de brooks pure cadence mee te nemen. Ik ging er namelijk vanuit dat er niet al te veel gelopen zou worden. De heuvels vielen echter mee. Sterker nog, ik kreeg er een zekere aardigheid in om het laatste stuk naar  de camping, waar en heuvel in zat met een lengte van ongeveer 1 KM, nog even aan te zetten. En om het helemaal af te maken zocht ik nog een heuveltje op tegenover de camping met een lengte van 3 KM om me even lekker op uit te leven. Maar goed, dat bleek wel erg stijl met veel losliggende stenen / grind wat niet erg lekker liep en waardoor ik het ook maar bij 1 keer hield.

Het was vakantie dus de stukken die ik liep waren veelal  kort 8-10 KM per keer, met 2 keer een uitschieter naar 15 KM. Maar, met een aantal van 9 loopjes is de start van de training van de najaarsmarathon(s) wel begonnen. Enige wat nog mist is een serieuze duurloop.

Kortom: Zwolle ‘ here I come’ .

One Comment

Geef een reactie
  1. runninggerard / jul 29 2012 18:49

    Lekker bezig geweest tijdens je vakantie. Is mooi om eens ergens anders te lopen. Succes met the road to Zwolle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: